REKO Ringen

Reko ringen betyr rettferdig konsum. I Lokalmatringen kan du handle lokalmat trygt og enkelt med kvittering og hentelapp.

Handle lokalmat enkelt i app

Hvordan bruke REKO i Lokalmatringen

REKO ringen administreres og styres fremdeles fra Facebook. Men i vår app vil lokalmatprodusentene gi deg muligheten å hente varen på en utlevering. Handler du gjennom Lokalmatringen vil du få kvittering, enkel oversikt over hva du har kjøpt og når du skal hente det og en bekreftelse ved henting. Veldig enkelt!

Du kan selvfølgelig velge å hente varen på gården eller å få den via posten i stedet for hos Reko ringen.

Vi i Lokalmatringen vil monitorere Facebook og gruppene tilhørende Reko, hvor vi henter dato for utlevering. Vi gir alle produsentene våre valget om å kunne levere varene de selger til deg ved en kommende utlevering.
Du som kunde ser enkelt hvilke varer som er tilgjengelig for utlevering med dette symbolet:

icon for leveringHvis dette symbolet er synlig i produktannonsen vil du kunne velge å få varen på en utlevering.

Vet du om noen lokalmatprodusenter som burde vært med i Lokalmatringen? Fyll ut dette skjemaet, så tar vi kontakt.

Annonse i Lokalmatringen app

Hva er REKO Ringen?

REKO står for Rettferdig Konsum. Tanken bak REKO er at matvareprodusenten og deres kunder skal kunne føre handel uten mellomledd.

REKO ringene finner du i dag over hele landet. Skal du finne dem, må du lete en del på Facebook. Her vil produsentene, sammen med administratorer annonsere varene du har til utleveringer på gitte datoer.

Lokalmatringen støtter lokalmatprodusenter, og har derfor laget et system for dem som selger og handler i reko ringen. I Lokalmatringens app vil du kunne betale direkte med Vipps, og få en kvittering på varen. Da har du en god oversikt over hva du skal hente ved neste utlevering!

Har du lyst til å handle i Reko ringen, via Lokalmatringen?

Da kan du trykke her, for å laste ned appen.

Det hele ble først startet i Finland, og har etterhvert spredt seg stort over hele Norden. I Norge er det Småbrukarlaget som har tatt første initiativ for å introdusere norske bønder og forbrukere for konseptet. Med deres hjelp har frivillige greid å spre konseptet over hele landet.

Vil du lese om Småbrukarlagets innsats? Trykk her.

Produsent?

Bruker du som produsent Reko ringen for å selge varer?

Reko ringen har vært en kjempesuksess, og har hatt en enorm vekst.
Underveis har man utelukkende måtte bruke Facebook for å selge varer i Reko ringen.

Lokalmatringen er en markedsplass for lokalmat, hvor du kan selge varene dine, direkte til kunden. Vi ser at konseptet er populær, og har laget et eget alternativ for deg som bruker REKO ringen, hvor kunden kan handle i Lokalmatringen appen for så å hente varen på REKO utlevering.  Det betyr, at du som allerede er en del av REKO, kan bruke Lokalmatringen for å automatisere salgene, og ha en god oversikt for neste utlevering.

I stedet for å måtte bekrefte med meldinger i en REKO ring gruppe, vil betalingen gå automatisk, og du får en liste over hvem som skal ha hva på neste utlevering. Når kunden har hentet varene, trykker han/hun i appen og bekrefter utlevering. Veldig enkelt!

Mer info kan du finne her:

Produkt lagt til i handlekurv i Lokalmatringen app

Hva er Lokalmatringen?

Vi er en digital markedsplass som gjør der enkelt for både deg og lokalmatprodusenten. Du som kunde får en app hvor du kan enkelt handle lokalmat og drikke. Målet vårt er at det skal være like enkelt å handle lokalmat og drikke som det er å handle annet på nett

Derfor lytter vi til brukerne og analyserer bruksmønsteret deres. Dette gjør at vi tilbyr tre fraktalternativer, slik at du kan selv velge hva som passer deg best.

Lokalmatprodusenten får et verktøy han/hun bruker for å selge varen til deg. Her tilbyr vi gode løsninger som annonseadministrasjon, utleveringsverktøy og regnskap.

En slik markedsplass krever tilsyn, vedlikehold og forbedringer. Det er det vi i Lokalmatringen kan og jobber med.

Ønsker du mer info, eller ønsker du å ta kontakt? Besøk om oss siden.

Hvorfor bruker vi i Lokalmatringen REKO Ringen?

Lokalmatringen har et mål om å gjøre lokalmat tilgjengelig for alle. Dette skal vi gjøre på flere måter:
  • Det skal være enkelt å handle varene, derfor er vi en integrert partner med Vipps. Alle betalinger i appen skjer med Vipps.
  • I dag forventer man kvitteringer og oversikt over hva man har handlet. Dette er selvfølgelig integrert i appen.
  • Reko ringen arrangerer utleveringer. Vi gjør dem synlig og enklere å utføre. Vi erstatter ikke Reko ringen, men lager en frivillig løsning for dem som ønsker verktøy for forenkling.
  • Du kan også velge å hente varen på gårdsplassen eller få den levert med posten. Det er produsenten selv som bestemmer hvilke valg du som kjøper har for hvert enkelt produkt.
Har du spørsmål?

Ofte stilte spørsmål

Du trenger å laste ned appen Lokalmatringen til din telefon eller nettbrett. Denne finner du i app-store.

 

Om du bruker mobilen nå, så kan du trykke HER.

Markedsplassen er gratis.
For dem som skal selge varene på profesjonelt vis vil det tilkomme en liten avgift.

REKO-ringen er en samling av arrangementer for utlevering og salg av lokalmat. Lokalmatringen kan brukes som et hjelpemiddel og supplement til REKO-ringen.

 

I Lokalmatringens app vil du få til gang til historikk og kvitteringer, noe som kan gjøre utlevering enklere og mer effektivt.

Logo, Lokalmatringen - Ekte og jordnært. Norges beste marked for lokalmat!

Lokalmatringen

Kontakt oss for mer informasjon